Alternative Hip Hop, Electro

The Terminal

Midnight Mastermind en Hadrien Pierson, twee schoolmakkers, ontmoetten producer Nicolas d'Avell in zijn studio's. Deze ontmoeting leidde snel tot de vorming van "The Terminal". Met elk bandlid beïnvloed door diverse genres en muziekstijlen, nam de band uitgebreid de tijd om te experimenteren, resulterend in meer dan 50 nummers die nooit het daglicht zouden zien, maar de band wel een duidelijke koers gaf.

De band nam een eerste album op en presenteerde deze in de Botanique, gevolgd door de Francofolies van Spa in datzelfde jaar, evenals live optredens op Vivacite TV en radio. Samenwerkingen met bekende namen zoals Skits Vicious (Dope D.O.D), La Jerome (voormalig lid van Hooverphonic, Starflam, Marc Moulin), Kung fu Vampire (San Jose), Fleddy Melculy, B.J Scott, en anderen volgden.

Inmiddels heeft Hadrien plaatsgemaakt voor Jonas Sanders (Lil J) als volwaardig lid van The Terminal, om aan het tweede album te werken. Jonas, met een indrukwekkende ervaring als drummer van Pro Pain (uit New York, met 3 gouden platen in de VS), voegt een nieuwe dynamiek toe aan de band. De nieuwe nummers hiervan worden successievelijk uitgebracht, waarna het nieuwe album zal worden gereleased.

Information

Members

Midnight Mastermind, Nicholas Brynin: zang, bas
Mighty O, Orphée Lisein: keys
Lil J, Jonas Sanders: drums

Links

www.facebook.com/TheTerminalofficialband
www.instagram.com/theterminalmusic
open.spotify.com/artist/0KDhQaTU98nWXsPJnkpYmS
www.youtube.com/@theterminal4647
vi.be/platform/TT

Past Gigs

No past concerts

Video

Discography

 

Press Photos


Please credit the photographer.